29.5 C
Sâmbăta de Sus
marți, 25 iunie 2024

Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA / Este acuzat de procurori că a primit mită 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract/ Fotografia banilor pe care i-ar fi primit

Must read

 

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA vineri seara, în timp ce ar fi primit o mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract, au declarat pentru G4Media surse judiciare..

 

 

Flagrantul s-ar fi realizat cu bani marcați de DNA la un restaurant unde președintele CJ Vaslui lua masa, conform surselor G4Media.

știrea inițială

La această oră procurorii efectuează percheziții la domiciliul lui Dumitru Buzatu, unde asistă și președintele CJ Vaslui.

14 case și terenuri, păduri, șalupă, rulotă, mașini și zeci de mii de euro, averea lui Dumitru Buzatu, absolventul de Filosofie, bugetar de 30 de ani și șeful celui mai sărac județ, cu pensie specială de fost parlamentar. Mai multe detalii despre cine e șeful CJ Vaslui prins în flagrant de DNA în timp ce lua o mită de 1,25 milioane de lei, în primul comentariu.
(sursa foto Dumitru Buzatu: Inquam Photos/ George Călin; șpaga: surse G4Media)

EXCLUSIV Președintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, prins în flagrant de DNA / Este acuzat de procurori că a primit mită 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract/ Fotografia banilor pe care i-ar fi primit

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article