24.5 C
Sâmbăta de Sus
duminică, 21 iulie 2024

Liviu Călin Butnariu : Cetatea Medievală Râşnov, un simbol al istoriei și culturii noastre, ne aduce din nou împreună!

Must read

În perioada 7-10 septembrie 2023, Cetatea Râșnov va fi scena unui eveniment unic, care își propune să promoveze și să pună în valoare acest monument. Peste 40 de invitați speciali din Norvegia și alte țări europene vor participa la acest eveniment. Festivalul Medieval va fi o platformă de colaborare și schimb de bune practici a celor peste 40 de specialiști în management cultural și reconstituire istorică, care vor contribui la dezvoltarea unui set concret de acțiuni pentru implementarea planului de management al Cetății Râșnov după ce aceasta va fi redeschisă publicului larg.
Festivalul Medieval Râșnov va aduce în prim-plan experiențe autentice din epoca medievală, oferind vizitatorilor o călătorie în timp. De la ateliere de meșteșuguri, la demonstrații de luptă, Festivalul Medieval va avea ceva de oferit pentru toată lumea.
Acest eveniment este o oportunitate excelentă pentru a descoperi frumusețea și istoria Cetatii Râșnov, precum și pentru a sprijini comunitatea locală.
Festivalul Medieval este organizat în cadrul proiectului Heritage Hub Râșnov, de către Asociația Mioritics în parteneriat cu Primăria Orașului Râșnov și Hands on History Norvegia .
Mai multe detalii găsiți aici: https://www.cetatea-rasnov.ro/
#FestivalulMedievalRâșnov #CetateaRâșnov #PatrimoniuCultural
Cetatea Medievală Râşnov, un simbol al istoriei și culturii noastre, ne aduce din nou împreună!
- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article